вівторок, 20 січня 2015 р.

19 січня у місті Краматорськ Донецької області стартував очний етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2015".

19 січня у місті Краматорську Донецької області, як і по всій Україні, стартував очний етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2015". Цей конкурс є ХХ ювілейним, і як завжди, не зважаючи на ситуацію, що склалася в нашому регіоні, зібрав педагогічну еліту шахтарського краю. 
На урочистому відкритті керівники освіти  вітали вчителів Донеччини - учасників кокурсу в номінаціях "Хімія", "Образотворче мистецтво", "Українська мова і література", "Правознавство".


З проникливим вступним словом виступила в.о. ректора Донецького ОблІППО О.О.Лаврут. До присутніх на святі звернулися численні гості: начальник управління освіти Краматорської міської ради Сидорова Є. Є.; завідувач міського методичного кабінету Краматорської міської ради Меленець О. І.; віце-президент Міжнародної академії культури безпеки, екології та здоров’я, доцент кафедри теорії та історії педагогіки Київського педагогічного університету імені Бориса Грінченка, член-кореспондент Української Академії акмеологічних наук, кандидат педагогічних наук, доцент Терентьєва Н. О.; заслужений учитель України, голова Асоціації творчих педагогів Донеччини Філіпенко Т. М. та інші. Члени жюрі - висококваліфіковані фахівці у відповідних галузях: науковці області та України, науково-методичні працівники Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заслужені вчителі, лауреати і переможці Всеукраїнського конкурсу "Учитель року", - побажали учасникам яскравої перемоги, натхення, креативу та майстерності. Переможці гідно представлятимуть наш край у третьому турі, адже ніякі негаразди, війна та стреси не зломлять педагогічний талант Донеччини!













Немає коментарів:

Дописати коментар