суботу, 31 січня 2015 р.

Сьогодні відбувся І тур ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики.


31 січня, як і по всій Україні,   стартував ІІІ етап  Всеукраїнських  учнівських  олімпіад.

В цьому році, зважаючи на  ситуацію з проведенням АТО на території Донецької області та відповідно до рішення уряду України про запровадження режиму надзвичайної ситуації на територіях Донецької та Луганської областей, ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад  будуть проводитись  на базі трьох міст: Красноармійська (західний осередок), Краматорська (північний  осередок) і Маріуполя (південний осередок).
Сьогодні відбувся І тур ІІІ етапу  Всеукраїнської олімпіади з інформатики.
У м. Краматорськ олімпіада проходила на базі Донбаської державної машинобудівної академії. З проникливим вступним словом до учасників звернулась Гетьман Ірина Анатоліївна – кандидат технічних наук, старший викладач кафедри  комп’ютерних інформаційних технологій ДДМА. У м. Маріуполь для учасників олімпіади гостинно відчинив двері Приазовський державний технічний університет.  Спеціалізована Костянтинівська загальноосвітня школа І-Ш ст. № 6 з поглибленим вивченням окремих предметів  теж  зустрічала  учасників олімпіади.
Положення учасників після  І туру ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики http://olimp.vntu.edu.ua/standings-donetsk-1.php




Немає коментарів:

Дописати коментар