понеділок, 2 лютого 2015 р.

01.02 закінчився ІІ тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та біології.


01.02 закінчився ІІ тур ІІІ (обласного) етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та біології.

Метою проведення олімпіад є стимулювання творчого самовдосконалення учнів, зацікавлення їх у поглибленому вивченні предмету; виявлення та розвиток обдарованих учнів; формування команд для участі у Всеукраїнських і Міжнародних олімпіадах.
Не зважаючи на сучасні події в області, в олімпіадах узяли участь усі бажаючі. Зокрема, в олімпіаді з біології взяло участь 47 учнів, з інформатики - 40 учнів. Організатори забезпечили учасникам необхідні умови та провели олімпіаду на відповідному рівні.
Журі, до складу якого входили науковці, викладачі, методисти й найкращі вчителі, під головуванням  професора Дичко В.В. - доктора біологічних наук, завідувача кафедри здоров’я людини та фізичного виховання ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» та Тарасова О.Ф. - доктора технічних наук, завідувача кафедри комп’ютерних  інформаційних технологій Донбаської державної машинобудівної академії, плідно попрацювали та визначили результати перевірки робіт http://kramuo.dn.ua/index.php/weblinks/olimpiadi. Учні, які продемонстрували найкращі результати, будуть представляти команди Донецької області на наступному, всеукраїнському етапі учнівських олімпіад.
Вітаємо юних олімпійців і бажаємо їм підкорення ще більших вершин, творчих успіхів та самореалізації!

Немає коментарів:

Дописати коментар