вівторок, 3 лютого 2015 р.

«Скарбниця педагогічного досвіду»


З лютого 2015 року, відповідно до плану Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, на базі Слов’янської ЗОШ №17 відбувся Парк педагогічних інновацій «Скарбниця педагогічного досвіду».

У загальному колі зібралися методисти, керівники методичних об’єднань учителів української мови й літератури, лауреати й переможці міського (районного) та обласного турів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». Приємно, що незважаючи на несприятливі обставини, для обміну досвідом зустрілися колеги з м.м. Артемівська, Добропілля, Слов’янська, Краматорська, Красноармійська, Костянтинівки, Маріуполя; Красноармійського, Костянтинівського, Олександрійського, Слов’янського районів. Це відзначила у вітальній промові завідувач відділу української мови та літератури Тетяна Сергіївна Байдаченко.
Остап Петрович Бодик, завідувач кафедри української філології та методик викладання мов ПВНЗ «Краматорський економіко-гуманітарний інститут», кандидат філологічних наук, професор, проаналізував результати обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» у номінації «Українська мова».
На заході також було обговорено зміст роботи методичних об’єднань та відділу української мови та літератури облІППО на 2015 рік.
Руслана Миколаївна Падалка, доцент кафедри української мови та літератури ДВНЗ «ДДПУ», кандидат філологічних наук, анонсувала новий обласний інтернет-конкурс літературно-мистецької та педагогічної медіа-творчості «Створи шедевр», що стартує в березні.
Парк педагогічних інновацій «Скарбниця педагогічного досвіду» дозволив познайомитися з новими іменами: майстер-класи представили лауреати обласних фахових конкурсів: Юлія Володимирівна Андрієнко, учитель Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5; Тетяна Леонідівна Донченко, учитель Артемівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 з профільним навчанням; Оксана Олександрівна Проселкова, учитель Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №11, Вікторія Сергіївна Желновач, учитель Слов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.
Дякуємо всім небайдужим педагогам, що взяли участь у роботі, і зичимо успіхів у творчій праці!








Немає коментарів:

Дописати коментар