неділю, 8 лютого 2015 р.

Інструктивно-методичний вебінар для методистів МК (МЦ), які відповідають за виховну роботу та ПНЗ

Відповідно до плану роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 5 лютого 2015 року проведено інструктивно-методичний вебінар для методистів МК (МЦ), які відповідають за виховну роботу та ПНЗ «Вектори роботи методичних служб щодо реалізації завдань національного виховання».

Під час заходу підведено підсумки щодо науково-методичного супроводу виховної роботи протягом 2014 року та були означені основні напрями діяльності у 2015 році.
Методист центру національного виховання Донецького обл ІППО Заріцький О.О. зазначив, що у цьому році вкрай необхідно посилити національно-патріотичний характер навчання та виховання, передбачивши використання у виховній роботі з учнями кращих традицій та звичаїв Українського народу.
Ломакіна Г.І, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладаня Донецького обл ІППО, розкрила можливості підвищення професійної компетентності педагога-вихователя через участь у конкурсах фахової майстерності.
Денис Блощинський, співзасновник благодійного фонду «З країни в Україну» в ході заходу презентував освітній проект «Відкривай Україну», який 16 лютого стартує серед учнів 7-11 класів міст Краматорська, Слов’янська, Дружківки, Красноармійська, Костянтинівки, Артемівська, Миколаївки та Волноваського району. Мета проекту – пробудження в молодому поколінні любові до культури та традицій рідного краю та виховання тим самим патріотичних почуттів. Більш детальну інформацію про проект «Відкривай Україну» та умовами реєстрації можна ознайомитися за посиланням http://ukraineopen.net/

Форма проведення вебінару передбачала зворотній зв’язок, який надав змогу учасникам отримати відповіді на важливі для них питання щодо організації виховної роботи у 2015 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар