вівторок, 17 лютого 2015 р.

Про перебіг обласних олімпіад


14 лютого 2015 відбулася олімпіада з англійської мови для учнів 9-х, 10-х  та 11-х класів. Учасників олімпіади приймала у себе Слов’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15 (директор Наталья Гелюх).

Школярі виявляли свої креативні здібності під час написання творчої роботи, уважність та вміння інтерпретувати текст – під час аудіювання. Особливу цікавість шанованого журі викликало випробування щодо говоріння старшокласників. 
Під час перебігу олімпіади панувала позитивна атмосфера, що ґрунтувалася на повазі до кожного учасника та віри в його потенціал. 
Щиро сподіваємося, що олімпіада з англійської мови стане для школярів черговою сходинкою до життєвого успіху.
15 лютого 2015 на базі Слов’янської школи № 15 відбулася олімпіада з німецької та французької мов для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів.
З вітальним словом до учасників звернулася голова журі – Людмила Цибулько – старший викладач кафедри іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет». Вона побажала учасникам творчого натхнення та плідної результативної праці. 
Підводячи підсумки олімпіади, фахове журі відмітило гарну підготовленість багатьох учнів та їх прагнення удосконалювати лінгвістичні навички.
Департамент освіти і науки, обласний інститут післядипломної педагогічної освіти висловлює щиру подяку ректору Донбаської державної машинобудівної академії Віктору Ковальову, доктору технічних наук, професору, ректору  ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» Світлані Омельченко; Євгенії Сидоровій – начальнику управління освіти Краматорської міської ради, Вадиму Овчаренко – завідувачу відділу освіти Слов’янської міської ради за сприяння у проведенні олімпіад.
Окремі слова подяки працівникам методичних служб управління освіти Краматорської та відділу освіти Слов`янської міських рад, всім відповідальним від управлінь (відділів) освіти міських рад та райдержадміністрацій Донецької області за допомогу в організації обласного етапу олімпіад.
Ми сподіваємось, що всі наші переможці, у складі команди області, гідно представлять Донецьку область у Всеукраїнському етапі олімпіад.

Немає коментарів:

Дописати коментар