вівторок, 17 лютого 2015 р.

Про перебіг обласних олімпіад


З метою пошуку, підтримки, розвитку інтелектуального потенціалу обдарованої молоді 14 лютого 2015 року, на базі Донбаської машинобудівної академії, відбувся ІІI (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

Урочиста церемонія відкриття учнівської олімпіади з фізики відбулася 14 лютого 2015 року в стінах Донбаської державної машинобудівної академії. Учасників привітали  представники академії - Сергій  Ковалевський - завідувач кафедрою ТМ ДДМА, доктор технічних наук, професор, Ігор Сташкевич – старший викладач кафедри інтелектуальних систем прийняття рішень Донбаської державної машинобудівної академії, заступник відповідального секретаря приймальної  комісії ДДМА, кандидат технічних наук; Світлана Петренко – відповідальний секретар, методист з фізики міського методичного кабінету управління освіти Краматорської міської ради, Ірина Новікова – завідувач відділу природничих дисциплін обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
Методисти та науковці  побажали всім учасникам натхнення, успіхів та обов’язково перемоги.
Олімпіада пройшла в робочій, спокійній атмосфері. Для проведення олімпіади були створені необхідні умови, про що свідчать анкети учнів:

«Олімпіада була дуже цікавою. Найбільше сподобалося практичне завдання. Спасибі організаторам і асистентам»;
«Умови для олімпіади хороші, навіть дуже гарні.  Приміщення тепле, світле, на хорошій дошці відмінно видно літери. Завдання різни: як середньої складності так  і складні, але всі завдання можна розв’язати»;
«Все дуже добре! Трохи не вистачило часу, але завдання цікаві. Було дуже смачно і тепло»;
 «Олімпіада дуже сподобалася. Організована добре, персонал добрий і чуйний. Завдання цікаві, але 2 і 5 не зовсім зрозумілі. Хотілося б кращого пояснення і більше інформації»;
«Завдання були гідними, в міру складними. Задача  з лінзами була шокуюча (таких задач ще не бачив!)»;

З результатами олімпіади, текстами задач та їх рішеннями можна ознайомитися на сайті: http://kramuo.dn.ua,  http://ippo.dn.ua/.

За інформацією обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

Немає коментарів:

Дописати коментар