середу, 11 лютого 2015 р.

ІIІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, астрономії, географії

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації від 26 січня 2015 р. № 17 «Про проведення ІIІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2014-2015 навчальному році», 07-08.02.2015р. ДОНі Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти було організовано проведення олімпіад з астрономії (10-11 класи), хімії (8-11 класи) та  географії (8-11 класи).
На урочистій церемонії відкриття учнівської олімпіади з хімії, яка проходила в стінах Донбаської державної машинобудівної академії, учасників привітали Ганна Юсіна, доцент кафедри хімії і охорони праці Донбаської державної машинобудівної академії, кандидат хімічних наук та Лариса Пасечнікова, завідувач кафедри менеджменту освіти та психології Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук. Науковці побажали учасникам подальших успіхів у опануванні наукової ниви, здоров’я та натхнення.
З вітальними словами до учасників олімпіади з астрономії та їх наставників звернувся Михайло Рідош, директор Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 з профільним навчання Краматорської міської ради Донецької області. До слів привітання приєдналася Світлана Петренко, методист міського методичного кабінету відділу освіти Краматорської міської ради Донецької області. Усім учасникам побажали завзяття, наполегливості, приємних вражень, успіхів  і перемог.
Голова журі олімпіади з географії Ольга Гаршина - завідувач кафедри загальноекономічних дисциплін Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая, кандидат економічних наук, професор - звернулась до учасників олімпіади з вітальним словом та побажала їм успіхів. Завдання охоплювали питання на розуміння географічних закономірностей, фізичних, економічних і соціальних процесів, вміння самостійно робити відповідні висновки та узагальнювати географічний матеріал. Не зважаючи на досить складну ситуацію в області організатори забезпечили учасникам необхідні умови та провели олімпіаду на відповідному рівні.



Немає коментарів:

Дописати коментар