середу, 25 лютого 2015 р.

Сучасний підхід до організації системи менеджменту в ДНЗ

Сьогодні, 25 лютого стартує нова форма роботи – менеджер-діалог з теми «Сучасний підхід до організації системи менеджменту в ДНЗ» під час якого керівники дошкільних навчальних закладів, методичні служби визначатимуть проблеми в організації системи менеджменту та шукатимуть шляхи їх вирішення.  Менеджер-діалог проводитиметься у дистанційному форматі протягом одного тижня. 

10 коментарів:

  1. Тема менеджер- діалога дуже цікава. Для освіти в цілому і для кожного закладу освіти питання управління дуже актуальні. Світова практика свідчить, що у переважній більшості випадків організації досягають значних успіхів і високих результатів у своїй діяльності завдяки впровадженню системи стратегічного управління.
    Успішна діяльність організації впродовж певного періоду залежить не від вдалого збігу обставин, а від вибору стратегії, який здійснює керівництво. Дякуємо за цікаву та сучасну форму роботи та надані знання.
    Решетняк М.В. – методист ДНЗ №7 «Посмішка» Димитровскої міської ради

    ВідповістиВидалити
  2. Матеріали зацікавили у звязку з урахуванням інноваційного підходу до управління якістю освіти. Дякуємо.
    Маслій Н.В. - завідувач ДНЗ №7 "Посмішка" Димитровської міської ради

    ВідповістиВидалити
  3. Дистанційний формат заходу не завадив докладно познайомитися із цікавим досвідом колег, побачити нові ідеї, поповнити досвід та замислитися наскільки сучасними є власні підходи до організації системи менеджменту. Особливо хочеться подякувати краматорським колегам за нові менеджерські пропозиції :).
    Корнєєва О.Л. - завідувач ДНЗ№31 "Мир" Костянтинівської міської ради.

    ВідповістиВидалити
  4. Матеріал дає можливість удосконалити діяльність дошкільного навчального закладу та виявити нові шляхи для його розвитку. З повагою Наришкіна Т.Ю. - завідувач ДНЗ №1 "Дзвіночок" Костянтинівсьї міської ради

    ВідповістиВидалити
  5. Така сучасна дистанційна форма спілкування колег дуже актуальна сьогодні для нашого регіону. В своїй самоосвітній діяльності обов'язково скористаюся матеріалами для розвитку власних управлінських умінь. Найбільш цікавими для мене стали організаційно-педагогічні засади впровадження сучасних технологій управління освітнім закладом Раїси Миколаївни з Маріуполя. З повагою, Світлана Бородай, завідувач ДНЗ № 69 "Ведмедик" м. Краматорська

    ВідповістиВидалити
  6. Формування професійної активності молодого спеціаліста та вироблення його власного стилю професійної діяльності - одне із пріоритетних завдань керівника дошкільного закладу. Тому матеріали, надані ДНЗ №9 м.Артемівська з досвіду роботи з молодими спеціалістами, стануть у нагоді завідувачам та методистам. Дякуємо за цікавий досвід. З повагою Т.Є.Чао-де, завідувач ДНЗ № 9 "Ромашка" Димитровської міської ради.

    ВідповістиВидалити
  7. Переглянувши надані презентації різних дошкільних закладів, хочеться зазначити винахідливість багатьох керівників в реалізації своїх планів, здійснені креативних ідей щодо організації роботи ДНЗ. Я вважаю що в сучасних дошкільних закладах працюють переважно компетентні керівники, які навчилися виживати в нелегкий час замінюючи матеріальний дефіцит своїми інноваційними підходами до проблеми. Дякуємо за надану інформацію. З повагою Г.М.Кагожкіна, вихователь-методист ДНЗ №3 «Сонечко» м.Димитрова.

    ВідповістиВидалити
  8. Регіна Миколаївна18 березня 2015 р. о 02:19

    Дуже уважно й ретельно ознайомилась з усіма роботами щодо сучасного менеджменту управління дошкільним навчальним закладом. Тема управління закладом освіти актуальна саме тепер, як ніколи. Адже сучасні технології управління вимагають від керівника не тільки досвіду роботи, але й певних теорітичних знань. Я вдячно всім учасникам менеджер-діалога за цікаві роботи, надання практичного матеріалу, а головне - досвід своєї практичної роботи. У свою чергу хочу сказати, що певний багаж знань управління закладом освіти я одержала в магістратурі Маріупольського державного університету. Буду рада, якщо мій матеріал допоможе Вам в роботі. Бажаю всім успіхів, творчого натхнення та нових досягнень у нелегкій, але цікавій справі - керівництво закладом освіти. З повагою, Регіна Андрієвська-Герланець, завідувач ДНЗ №156 м. Маріуполь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стягунова О.О.18 березня 2015 р. о 11:29

      Шановна пані Регіно, узгодьте із методичним кабінетом і надсилайте матеріал! Діалог продовжується. Будемо вдячні за нові матеріали! Стягунова О.О.

      Видалити
  9. Дистанційна форма спілкування, на мою думку, дуже важлива та необхідна на сучасному етапі, вона сприяє обміну досвідом та інформацією, а також особистому вдосконаленню, адже інтеграція знань - це питання нашої педагогічної культури. Дякую всім за опубліковані матеріали. Особливо мою увагу привернула робота колег із Маріуполя щодо сучасних технологій управління освітнім закладом, обов'язково скористаюся її матеріалами в своїй роботі. З повагою, завідувач ДНЗ № 68 м. Краматорська.

    ВідповістиВидалити